Електротехник София – Sofia Electrician
Обадете се: 0876 31 33 21 | Call Us: 0988 800 898

За Нас

Казвам се Борис Димитров – управител на фирма “Boris-Electirc”. Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика (бивш “С. М. Киров”), специалност “Електрообзавеждане на промишлени предприятия”.

Имам 8-годишен професионален опит във всички видове електро-услуги. Работил съм във фирма за осветителна техника “Orion”, както и във фирми “Елтон Трейд”, “Елкам-М”. С тях съм извършил цялостна подмяна на стари и изграждането на нови електро инсталации в част от Софийската опера, Отделение по хирургия към ВМА, клон на банка “Пиреос”, множество жилищни и офис сгради, хотели, ресторанти и др..

Работя с професионални инструменти и машини, което допринася за високото качество на предлаганите от мен услуги. Електро материалите, които използвам са от водещите фирми в елекрто оборудването, като “Shneider Electric”, Legrand”, “Merlin Gerin”, “ABB”, “Moeller”, което гарантира безопасната и дългогодишна работа на изградената електро инсталация. По желание работим и с материали по избор на клиента.

Винаги поддържам добре подреден и чист обект и го издавам в перфектно състояние.

От мен ще получите най-доброто изпълнение на Вашите желания! Гаранитрам безопастност за клиента! Имам иновационни решения, които са в крак с най-новите електро материали, излезли на пазара, съчетани с модерното обзавеждане на Вашия дом или офис.

Аварийни Ситуации Ли Е?

Oбадете се: 0876 31 33 21

Ние работим в цяла София